Espanja

Espanja on suomalaisten suosituin lomakohde. Niin kesällä kuin talvellakin. Talvella ylivoimaisesti suosituin kohde on Kanarian saaret. Kesällä matkustetaan manner Espanjaan ja välimeren saarille kuten Mallorca ja Ibiza. Kanarian saaret on ainoa paikka Euroopassa, jossa voi myös talvella rantaloimailla. Suosituinta aluetta Espanjassa on Aurinkorannikko eli Espanjaksi Costa del Sol. Jälkimmäistä nimeä käyttävät myös matkatoimistot. Aurinkorannikolle matkustetaan lähinnä kesällä. Siellä on myös paljon vakituisia suomalaisia asukkaita. Alueen suurin kaupunki on Malaga ja siellä on myös kansainvälinen lentokenttä. Kaupunkikohteita Espanjassa ovat Barcelona ja Madrid.

Linkkejä:

Kanarian saaret Siististi tehdyt Kanarian saarten sivut. Tietoa myös niistä pienistä saarista kuten Lobos ja Graciosa joista ei kerrota muualla.

Finnmatkat Suositun matkanjärjestäjän sivuilta löytyy myös tietoa Kanarian saarista ja sen lomakohteista. (Poistin linkin kun oli viime matkalta huonoja kokemuksia. Oma mielipide: käyttäkää jotain muuta yhtiötä.)

Kanaria sivut Tietoa ja linkkejä Kanarian matkailusta.

Espanjaan info Tietoa Espanjasta matkailukohteena ja muuta infoa sinne matkustavalle.

Matkalippu/Espanja Matkalipun Espanja sivut. Vähän samanlaiset matkalippu sivut kuin nämäkin, mutta paljon laajemmat.

Wikipedia/Espanja Wikipedia Espanja sivut englanniksi. Eräs netin kattavin Espanja aiheinen sivu. 123 linkin viiteluettelo!

Espanja tietoja:

  • Pääkaupunki: Madrid
  • Virallinen kieli: Espanja
  • Pinta-ala: 504 tuhatta neliökilometriä
  • Asukasluku: 47 miljoonaa
  • Valuutta: Euro

Kommentit

  1. Innolla odotellaan Lanzaroten matkaa hiihtolomalla. Kiitos tuosta linkistä, jossa on tietoa Graciosasta. Tällä kertaa on tarkoitus käydä myös siellä.


Jätä kommentti